Новини

Нови протеинови продукти от Max Dynamics

Ние от Max Dynamics ти носим вълнуващи новини! Разширяваме портфолиото си от продукти, предназначени за атлети и спортни ентусиасти, като представяме нови протеинови продукти – хапки и микс за мъфини и палачинки. Тези нови добавки към асортимента на бранда ни са създадени по специална формула за оптимални резултати сред активно спортуващите. Също така, са идеална алтернатива за вкусен и здравословен снакс, който може да се приема преди или по време на тренировка, както и като междинно ядене през деня. 

Ръст на протеиновите продукти

Въвеждането на новите протеинови продукти е резултат от растящия интерес на потребителите към тази категория храни, но и част от нашата мисия да предлагаме повече хранителни продукти за здравословен начин на живот.  Проучване на списание Progressive сочи, че размерът на глобалния пазар на протеинови храни и напитки се очаква да се увеличи с 8,5% до 2030 година. Причината за този ръст е нарастващият брой на потребителите, които са заинтересовани към здравословното хранене, както и на множеството фитнес центровете по целия свят. В същото списание от друго проучване, направено в България, става ясно, че пазарът на протеиновите храни се разраства постоянно и интересът е неспирен, което създава условия за предлагане на разнообразни продукти в този сегмент, които да задоволят нуждите на потребителите. 

Протеинов микс за мъфини и палачинки

Ако обичаш да си приготвяш вкъщи здравословни и хранителни ястия, то протеиновият микс за мъфини и палачинки на Max Dynamics е точно за теб. Сухата смес е обогатена със суроватъчен протеин и предлага лесно приготвяне на любимите ти десерти. Просто трябва да добавиш малко вода или мляко и веднага ще получиш идеалната основа за вкусни и хранителни палачинки или мъфини. Решихме да включим суха протеинова смес към новия ни асортимент с продукти, тъй като представлява лесен начин за набавяне на протеинова храна вкъщи, приготвена на момента. Добре знаем, че спортуващите хора държат много на своята балансирана диета, затова предимството на тази смес е, че е здравословна, хранителна и бързо се приготвя. От пълноценна закуска до следтренировъчен снакс, сместа на Max Dynamics е чудесен избор за всички атлети и хора, които се стремят към здравословен начин на хранене без компромиси с вкуса и качеството.

Протеинови хапки

Тези хапки представляват перфектната комбинация от висококачествени съставки и изключителен вкус. На този етап Max Dynamics предлага две разновидности от новата серия – протеинови хапки с какао и портокал и солен карамел. Съдържат млечен протеин и се отличават с ниско съдържание на захари и мазнини. Независимо дали си в движение, на работа или в тренировъчната зала, протеиновите хапки на Max Dynamics са идеалният здравословен десерт, с който да се заредиш с енергия. 

Новите ни висококачествени протеинови продукти са идеално допълнение към тренировъчния ти режим, тъй като те зареждат с нужното гориво и ти помагат да възстановиш тялото си бързо!