Протеинови продукти

Max Dynamics добави нови гама към своите висококачествени протеинови продукти под формата на готови за консумация хапки, както и смес за приготвяне на мъфини и палачинки. Продуктите са с високо съдържание на протеин, със страхотен вкус, гарантиращи оптимално представяне на всеки атлет.

НОВО! Протеинови хапки

Представяме ти Max Dynamics Protein Bites – изключително вкусни хапки с високо съдържание на млечен протеин. Ще ги намерите в две разновидности - солен карамел и портокал и какао. Те са разработен със специална формула, изключително са чисти като състав, наситени на вкус и с 35% съдържание на протеин в опаковка от 75 грама.

С 35% съдържание на протеин

Съдържа 40-90% млечен протеин

С шоколадова глазура

Съдържа захар и подсладители

Протеинови миксове

Само добавете вода към сместта за мъфини или палачинки, за да получите вкусна храна с високо съдържание на протеин. Много вкусни и лесни за приготвяне.
_______________
Max Dynamics Protein Pancake Mix - Суха смес за приготвяне на палачинки, обогатени със суроватъчен протеин. Специална формула, създадена за активно спортуващи хора и атлети. Изключително вкусни и лесни за приготвяне. Съдържат 53 грама протеин в 200 гр. опаковка.
Max Dynamics Protein Muffin Mix - Суха смес за приготвяне на шоколадови мъфини, обогатени със суроватъчен протеин. Специална формула, създадена за активно спортуващи хора и атлети. Изключително вкусни и лесни за приготвяне. Съдържат 90 грама протеин в 200 гр. опаковка.

Микс за протеинови мъфини
200 гр.

Микс за протеинови палачинки
200 гр.