За Max Dynamics

Max Dynamics е български бранд в категория изотонични, минерализирани, обогатени с BCAA напитки и протеинови храни на нашия пазар – иновативен бранд за напитки и храни със специално предназначение както за спортисти и хора подложени на екстремни физически натоварвания, така и за масови потребители.

Разработването на напитките от сериите Max Dynamics – L-Carnitine, Изотонични напитки, Активни води, се базира на мащабни и задълбочени научни изследвания през последните години. Max Dynamics осъществят ефективна рехидратация на организма след физическо натоварване, възстановят солевите и енергийните запаси на организма, подобряват спортните резултати и осигуряват бързо и пълноценно възстановяване на мускулите.

Продуктите на Max Dynamics се произвеждат от фирма Nutrim. Тя е утвърдена водеща компания в производството на храни, напитки и хранителни добавки със специално предназначение за спортисти и хора, подложени на екстремни физически натоварвания, за пациенти с различни заболявания, както и за масови потребители.

Nutrim имат внедрена и сертифицирана от Lloyd’s Register Quality Assurance интегрирана система за управление на качеството и контрол на критичните точки ISO 9001/HACCP. Продуктите на компанията са познати на пазарите на редица страни от ЕС, Северна и Южна Америка, както и Близкия Изток.От 2009 г. Nutrim са включени в листата на одобрените доставчици на НАТО. Компанията произвежда и част от продуктите си под private label на водещи световни брандове.

Разгледай продуктите от всички серии на бранда

L-Carnitine 3000

Научи повече

Изотонични напитки

Научи повече

Протеинови продукти

Научи повече