СПОРТНИ СЪБИТИЯ

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО - 2023

Велообиколка на Лозенска планина

Тази година Max Dynamics ще застане зад Велообиколката на Лозенска планина, която се проведе на 22 април. Ще се погрижим участниците да са заредени с нашите изотонични, минерализирани и витаминизирани напитки за максимални резултати и издръжливост.

Панчаревски планински маратон

Ние от Max Dynamics ще подкрепим участниците в тазгодишното издание на Панчаревския планински маратон - Pancharevo Trail Marathon 2023 с нашите изотонични, минерализирани и витаминизирани напитки за оптимални резултати и издръжливост.

Postbank business run

Тази година от Max Dynamics ще се включим в най-големия тийм билдинг в България - Postbank Business Run Sofia 2023, който ще се проведе на 4 юни. Докато ние се грижим за оптималните резултати и издръжливост на състезателите, нашият Max Dynamics отбор ще се състезава редом с другите, а 30% от приходите на събитието ще се дарят за благотворителност.

2022

Маратон Стара Загора

От Max Dynamics застанахме зад седмото издание на Маратон Стара Загора 2022 - Stara Zagora Marathon, като ще се погрижихме всеки участник да получи от нашите висококачествени изотонични, минерализирани и витаминизирани напитки за максимална хидратация и издръжливост

Маратон Варна

В бягането не е важно колко бързо тичаш, нито колко далеч можеш да стигнеш. 🏃♂ Това, което наистина има смисъл е радостта, която изпитваш докато го правиш и приключенията по пътя до крайната цел. Затова ние от Max Dynamics застанахме зад седмото издание на Маратон Варна. За да сме сигурни, че всеки участник се чувства енергизизиран и добре хидратиран осигурихме от нашите изотонични, минерализирани и витаминизирани напитки в изобилие.

Маратон Плевен

Max Dynamics беше част осмото издание на „Маратон на приятелството” в Плевен, в подкрепа за изграждането на арт терапевтичен кът за деца с увреждания.

Run2Gether Bulgaria

От MaxDynamics застанахме зад 5-тото издание на най-голямото събитие с кауза - Run2Gether, на 28 май. Тази година каузата беше набиране на средства за регулярни адаптирани обучения за младежи с различни възможности. Тичай да помогнеш!

Пощенска банка Business Run - Begach

05.06.22

Тенис турнира в Дема Спорт-  Max Dynamics 17+

18-19.06.22

Трявна Ултра

15-17.07.22

София Екиден Маратон

06.09.22

Тенис турнира в Дема Спорт-  Max Dynamics 17+

01-02.10.22

Бургас рън

10-11.09.22

WIZZ AIR SOFIA MARATHON 2022

11.10.22

Маратон Пловдив

30.10.22

Полумаратон Несебър

29.12.22

2021

Маратон София Wizz air

Max Dynamics се включи в най-големия маратон в България, като предостави напитки за всички участници в бягането

Тенис турнир Dema cup

Max Dynamics беше генерален спонсор на Националната тенис верига "Max Dynamics 17+", организиран от Спортен Клуб Дема.

Бургас Рън 2021

Над 260 участници се включиха в четвъртото издание на „Бургас Рън 2021“. Бегачите имаха възможност да се надпреварват в четири дисциплини - 5, 10 и 21 км, детско бягане и родители с бебешки колички.Въпреки че организацията му съвпадна с въвеждането на противоепидемичните мерки от Министерството на здравеопазването и бегаческият турнир бе на път да бъде отменен, за щастие той се състоя.
Max Dynamix отново осигури Изотонични напитки за всички участници и се погрижи за тяхната хидратация.

Тенис турнир "MaxDynamics 17+"

🏆 На 12 и 13 Юни 2021г. успешно се проведе първият за тази година турнир по тенис "Max Dynamics 17+ " на кортовете на  СК DEMA Sport. Общо 49 участника премериха сили в игрите поединично и на двойки. Емоциите бяха страхотни и всички участници се раздадоха на МАКС. За тяхното оптимално представяне допринесохме и ние с нашите висококачествени изотонични напитки. 💪

🎾 Очакваме всички ентусиасти отново на есен, когато турнирът ще се проведе нa 18 и 19 септември.

Маратон Варна 2021

🏃♂️ Над 600 участника взеха участие в 3те дистанции на тазгодишния маратон в град Варна. Това беше интересно състезание, което подложи на изпитание физическата издръжливост на участниците. Ние от Max Dynamics се погрижихме за оптималната хидратация на всички участници, които получиха нашите висококачествени изотонични, минерализирани и витаминизирани напитки.

Маратон Стара Загора 2021

🏃♂️ Хидратацията е изключително важна за всеки спортист. Именно поради тази причина ние от MaxDaynamics подсигурихме всички участници в маратона на Стара Загора с нашите висококачествени изотонични, минерализирани и витаминизирани напитки.

Post Bank Business Run 2021

Повече от достойно представяне на Max Dynamics team в дебютното си участие на Postbank Business Run 2021 🏃🏃♀️🥇. Целия отбор се раздаде на MAX, като всеки от членовете му подобри личното си време, в резултат на което, изпреварихме над 200 отбора🏆. Благодарности към Venci Stoyanov, Леда Борисова , Pavel Dimov и Dimitar Yordanov за усърдието и приетото предизвикателство 👍

Tryavna Ultra 2021

🤩 Още едно невероятно спортно събитие се проведе с подкрепата на Max Dynamics - Tryavna Ultra👍 Разбира се настроението беше на Max, а всички участници се справиха отлично във всички дисциплини. Всеки от тях получи от нашите напитки, които допълнително подпомогнаха техния тонус и добро представяне!
💪 Max Dynamics - ти си на ход!

Маратон София - октомври 2021

Софийски марaтон е ежегоден маратон, който се провежда в София от 1983 година. Wizz Air Sofia Marathon тази година ще се проведе на 10.10.‘21г в столицата. Стартът ще бъде даден на площад “Княз Александър Батенберг”, пред Националната художествена галерия. Общо дистанциите  са четири – 42, 21, 10 и 3 км. Трасето на състезанието ще премине през центъра на града, близо до повечето исторически забележителности.