СПОРТНИ СЪБИТИЯ

Бургас Рън 2021

Над 260 участници се включиха в четвъртото издание на „Бургас Рън 2021“. Бегачите имаха възможност да се надпреварват в четири дисциплини - 5, 10 и 21 км, детско бягане и родители с бебешки колички.Въпреки че организацията му съвпадна с въвеждането на противоепидемичните мерки от Министерството на здравеопазването и бегаческият турнир бе на път да бъде отменен, за щастие той се състоя.
Max Dynamix отново осигури Изотонични напитки за всички участници и се погрижи за тяхната хидратация.

Тенис турнир "MaxDynamics 17+"

🏆 На 12 и 13 Юни 2021г. успешно се проведе първият за тази година турнир по тенис "Max Dynamics 17+ " на кортовете на  СК DEMA Sport. Общо 49 участника премериха сили в игрите поединично и на двойки. Емоциите бяха страхотни и всички участници се раздадоха на МАКС. За тяхното оптимално представяне допринесохме и ние с нашите висококачествени изотонични напитки. 💪

🎾 Очакваме всички ентусиасти отново на есен, когато турнирът ще се проведе нa 18 и 19 септември.

Маратон Варна 2021

🏃♂️ Над 600 участника взеха участие в 3те дистанции на тазгодишния маратон в град Варна. Това беше интересно състезание, което подложи на изпитание физическата издръжливост на участниците. Ние от Max Dynamics се погрижихме за оптималната хидратация на всички участници, които получиха нашите висококачествени изотонични, минерализирани и витаминизирани напитки.

Маратон Стара Загора 2021

🏃♂️ Хидратацията е изключително важна за всеки спортист. Именно поради тази причина ние от MaxDaynamics подсигурихме всички участници в маратона на Стара Загора с нашите висококачествени изотонични, минерализирани и витаминизирани напитки.

Post Bank Business Run 2021

Повече от достойно представяне на Max Dynamics team в дебютното си участие на Postbank Business Run 2021 🏃🏃♀️🥇. Целия отбор се раздаде на MAX, като всеки от членовете му подобри личното си време, в резултат на което, изпреварихме над 200 отбора🏆. Благодарности към Venci Stoyanov, Леда Борисова , Pavel Dimov и Dimitar Yordanov за усърдието и приетото предизвикателство 👍

Tryavna Ultra 2021

🤩 Още едно невероятно спортно събитие се проведе с подкрепата на Max Dynamics - Tryavna Ultra👍 Разбира се настроението беше на Max, а всички участници се справиха отлично във всички дисциплини. Всеки от тях получи от нашите напитки, които допълнително подпомогнаха техния тонус и добро представяне!
💪 Max Dynamics - ти си на ход!

Маратон София - октомври 2021

Софийски марaтон е ежегоден маратон, който се провежда в София от 1983 година. Wizz Air Sofia Marathon тази година ще се проведе на 10.10.‘21г в столицата. Стартът ще бъде даден на площад “Княз Александър Батенберг”, пред Националната художествена галерия. Общо дистанциите  са четири – 42, 21, 10 и 3 км. Трасето на състезанието ще премине през центъра на града, близо до повечето исторически забележителности.