Защо да консумираме протеинови барчета?

Протеинът е съществен макроелемент, който поддържа няколко структури в човешкото тяло. Него можете да си доставите като хапвате яйца, месо, риба и ядки, но въпреки това, много хора разчитат и на протеинови хранителни добавки, за да получат необходимата дневна доза. Протеиновите барчета са една чудесна алтернатива и  можете да ги добавите към дневния си режим на хранене.

Протеиновите барчета са чудесен заместител на някои храни

Много хранителни режими за отслабване - особено тези, които се водят като „високо протеинови“ - разчитат на протеиновите барове като заместител на хранене, за да контролират порциите и да намалят калориите.

Наред с много други важни витамини и минерали, които осигуряват добре балансирано хранене, протеиновите барове са ефективни за отслабване, когато са част от стриктно идентично създадена и спазвана диета. Все пак освен тях е много важно да консумирате пресни плодове, зеленчуци и пълнозърнести храни.


Прием на протеинови барчета между основните хранения

Приемането на протеинови барове между храненията може да помогне за намаляване на преяждането. Много барове са създадени с изключителни десертни вкусове - като шоколад, фъстъчено масло, сладкиши и дъх на цитруси - за да задоволят вкусовите рецептори, като избягват възможността за непредвиден прием на нежелани допълнителни калории.


Енергия за тренировка

Предоставянето на необходимите хранителни вещества на вашето тяло може да ви помогне да извлечете максимума от вашата тренировка. Протеинов бар, консумиран преди тренировка, ви осигурява необходимата доза енергия и сила за всички серии и упражнения и предлага предимства след тренировката. Аминокиселините, които протеиновите барчета съдържат, помагат на тялото ви за генерирането на нови мускулни тъкани.


Протеиновите барчета са удобни и могат да се консумират навсякъде и по всяко време.

Протеиновите барове са малки и могат да се консумират бързо от активни хора, които постоянно са в движение. Подмяната на храненето и леките закуски осигуряват лесен вариант за хранителния режим за тези, които нямат време или ресурси за интензивно планиране на храненията.

Освен това, протеиновите барове не изискват измерване и смесване - както при протеиновите шейкове например.

Те са чудесна алтернатива за здравословна закуска. Вкусни и засищащи, барчетата могат да помогнат за предотвратяване на апетита и да направят спазването на строгия хранителен режим или диета по-възможно начинание.  


Ние от Max Dynamics създаваме нашите протеинови барчета със специалното предназначение за спортисти и хора подложени на екстремни физически натоварвания, както и за масови потребители.

Без ГМО, без добавена захар и подсладени със стевия протеиновите барчета от Max Dynamics са правилният избор за всеки, който желае да се храни здравословно. Вкусни и същевременно полезни те са най-добрата алтернатива!

Бъдете активни и се хранете здраволсовно!

Вие сте на ход!